Corianne stelt zich voor!

Hoi hoi!

Ik ben Corianne en ik ga jullie een gezellig kijkje laten nemen in fantastische, gezellige, drukke, rommelige leventje met mijn heerlijke gezin!

Al 22 jaar ben ik samen met mijn grote jeugdliefde Kianosh en wij zijn inmiddels twee jaar getrouwd.
In 2011 kregen wij onze lieve prinses Olivia, waarna geweldige zoon Bojan in 2014 volgde.
Na ons huwelijk in 2016 verrasten wij de wereld met de komst van onze Madée, ons kleinste lieve prinsesje.

Naast alle ballen hoog houden in ons gezinnetje werk ik in een grote tandartsenpraktijk als tandartsassistente, -voornamelijk aan de balie en administratieve werkzaamheden-. en ik ben dol op mijn werk! Ook heb ik hobby’s…. Ehh heb ik die? Alsof ik daar dan nog tijd voor heb, haha! Daar kom ik later op terug!
Bloggen heeft me altijd al geboeid en ik vind het superleuk dat ik nu hier de kans krijg bij Chiara om er zelf wat mee te doen!

Tot gauw!

Lieve groet, Corianne

Leave A Comment

Related Posts