De leukste kado’s voor moeders ( to-be )

Met een heuse babyboom gaande( serieus, what’s going on?! ) vind ik het leuk om een aantal leuke tips te delen over leuke kado’s voor moeders (to be) en helemaal handig aangezien het over een paar dagen moederdag is… dus papa’s : let goed op! En moeders, jullie zullen mij dankbaar zijn dus vergeet vooral deze blog niet te delen zodat onderstaande tips niet onopgemerkt blijven door je vrienden/partner. You’re welcome 😉 De tips zijn trouwens ook erg geschikt om te geven met een babyshower of als kraamkado.. ach.. eigenlijk is dit altijd wel gepast!

Bron: pinterest

Hier komen ze:

Zwangerschapsmassage

Tijdens mijn zwangerschap van Giulia-Mae kreeg ik een zwangerschapsmassage kado van een vriendin die zelf ook zwanger was. We werden allebei gemasseerd bij haar thuis in z’n speciale zwangerschapsstoel. Ik vond dit echt een top kado! Het was echt genieten, en zeker iets wat ik bij een eventuele volgende zwangerschap mezelf vaker zou gunnen!

High tea

Ik denk dat iedere new mom dit wel kan gebruiken. Ja het zal de overtollige kilo’s geen goed doen.. maar even eruit.. gezellig bijkletsen en even weer jezelf zijn in die hectische tijd als new mom! High wine is trouwens wat meer geschikt voor de nieuwe moeder bedenk ik me nu… maar is je vriendin hoogzwanger en mag ze niet gekker doen dan alcholvrije wijnflessen wegtikken dan is dit dus erg leuk om nog even te doen voordat ze te druk is met poepluiers, lekkende tits en krijsende baby’s… je krijgt er geukkig zoveel voor terug ;)!

Bron: pinterest

Extra avondeten meenemen

Deze kreeg ik meerdere keren ook terug gekoppeld via mijn vraag op instagram! Dit wordt erg gewaardeerd, een bakje extra eten zodat je ‘s avonds even niet hoeft na te denken wat je moet koken maar al je energie kan focussen op je kleine baby. En dit is toch ook best een kleine moeite?

Zelf gemaakt bonnenboekje

Ook een leuke, zelfbedachte tegoedbonnen. Met bijvoorbeeld een inwisselbare bon voor ontbijt op bed voor je zwangere vrouw of een keer koken voor de nieuwe ouders! Alle opties zijn mogelijk!

Floaten

Dit is maar op een paar plekken mogelijk in Nederland, waaronder in Assen (YES BABY) en echt een enorme aanrader! Dit is – naar mijn mening- echt hèt ultieme kado om met een aantal vriendinnen aan de mommy to be te geven! Magnesium boost, wat altijd goed is, en gewichtloos drijven wat helemaal tijdens de laatste weken natuurlijk enorm genieten is.

Bron: Loff Assen

• Ontbijt op bed laten bezorgen

Ook een hele leuke en op veel plekken mogelijk! Ontbijt laten bezorgen. Hoe gaaf is dat! Je vrienden verrassen met een ontbijt op bed! Een goedkopere optie zou zijn om zelf een gevulde mand langs te brengen, maar eh.. dan moet je wel vroeg uit bed. Tsja je moet wat voor je vrienden overhebben!

Kan jij mijn lijstje nog aanvullen?

Leave A Comment

Related Posts