De leukste kraamkado’s

Kraamkado’s.. Altijd een dingetje vind ik.. want wat geef je? Babykleding hebben de ouders vaak al in overvloed en vaak zijn de meesten zo baby ready dat ze eigenlijk niets meer nodig hebben. Ik houd zelf erg van persoonlijke en originele kado’s en probeer al ruim van te voren een plan te hebben en niet last minute snel naar de stad te haasten om maar niet met lege handen aan te komen. Groot inspiratiebron voor kado’s ( eh, kleding, interieur, waar niet voor eigenlijk?! ) is Instagram. Ik vind het zo onwijs leuk hoeveel mensen vanuit hun woonkamer bijvoorbeeld zelf een shop op zetten met handgemaakte dingen! Vaak is dit dus ook waar ik kraamkado’s/verjaardagkado’s shop..  Hieronder een paar voorbeelden van mijn favoriete kraamkado’s.. Weet jij mijn lijstje nog aan te vullen??

foto : www.bykayasieraden.nl

Deze set hebben Giulia-Mae en ik gekregen voor mijn 26ste verjaardag van mom te be Stephanie. Ik vind dit z’n onwijs leuk en persoonlijk kado!! Ook verkrijgbaar voor moeder en zoons!

Je shopt het armbandje hier

Foto: www.stormenloet.nl

Heel erg leuk deze hanger, voor maar een klein prijsje! Sowieso is deze site echt een aanradar voor kado’s! Voor jongens en meisjes is er een heleboel te krijgen!

Je shopt de hanger hier

Foto: Chiara

Dit boekje kreeg Giulia-Mae van haar lieve tante Stefani! Ik ben er nog steeds verliefd op en we lezen hem echt heel erg vaak! Verkrijgbaar in verschillende varianten!

Je shopt het boekje hier

Foto: wood’nkids

Deze site heb ik recent zelf ontdekt. Hoe mooi is dit!! Leuk om in de babykamer op te hangen of zelfs in de woonkamer! Love it!

Je shopt het houten bordje hier

Foto: bebi-amsterdam en Chiara

Laten we allereerst even een momentje nemen voor deze foto! Lieve liefste kleine Giulia-Mae. 1 van haar allereerste lachjes. Mijn lieveling!

Oke moment’s over. Nu verder over de speenketting. Bijna net zo beeldig als het modelletje 😉 De zes maanden dat Giulia-Mae een speen wilde was de speenketting echt een uitvinding. Ik had er drie van Bebi-Amsterdam, en heb ze nog! Alleen niet meer in gebruik, maar in haar ‘geboorte-koffer’. Praktisch en mooi! Musthave!

Je shopt de speenketting hier

Foto: www.fleurdesfleurs.nl

Prachtig! Deze staat hier zeker op de wishlist.. Fantastisch mooi en zoiets blijft jaren om het eten op te serveren lijkt mij!!

Je shopt het servies hier

Ja ik val in herhaling, maar ook hier ben ik razend enthousiast over! Dit is toch zo onwijs krijgen om te krijgen maar ook om te geven!!

Je shopt de poster hier

Leave A Comment

Related Posts