Eerste ( en lange ) weekendplog

Persoonlijk zie ik het regelmatig voorbij komen bij verschillende bloggers, een photodiary. Op instagram hield ik een poll met de vraag of mensen daar überhaupt op zaten te wachten bij mij, want hè you never know! Maarrrr het grootste deel was overtuigend enthousiast! Dus hierbij mijn eerste weekend-diary. En een lange!

Het was een druk en gezellig weekend! Giulia-Mae ging een nachtje uit logeren en wij bezochten een boksgala. Kijk je mee?

Vrijdag begonnen wij de dag met een kleine picknick. Verse broodjes en koffie van de bakker, alles in de fiets en lekker naar het plas hier in Assen, zodat Gioia lekker in het water kon spelen en met name afkoelen, en ik met Giulia-Mae een balletje kon trappen. ( Ja, meisjes houden ook van voetbal! Blijkbaar.. )

Lekker in de bakfiets. Wat zou ik toch graag met haar willen ruilen soms..

Een dag geen koffie is een dag niet geleeft. #momslife!

Lijkt me een prima ruil. Zij op de fiets, ik in de bak.

Giulia-Mae op bed = Mama-tijd. Dus tijd om nieuwe blogs te schrijven, te netflixen en vooruit online shoppen. Enn ja. Dit allemaal tegelijkertijd ongeveer. Als je 1,5 uur op een dag voor jezelf hebt dan wordt je een meester in multitasken. Dus nogmaals hasjjjtag momslife.

Buiten stormde het, dus lekker binnen spelen. Ik werd voorzien van kopjes thee en cake. En het soort waar je niet van aankomt! Ideaal voor het dieeet 😉

Nog even een boekje lezen en dan lekker slapen. Het was een fijne dag.

Zaterdag ochtend bracht ik Giulia-Mae naar mijn ouders. Bij hun was feest in het dorp en daar wilden ze graag naartoe met haar. Deze foto kreeg ik opgestuurd.. ze was volledig ondersteboven van de draaimolen, en heeft het nergens anders meer over gehad.

 

Terwijl Giulia-Mae rondjes in de draaimolen draait met mijn vader, gaat Arjo nog snel naar de kapper en kom ik deze beauty’s tegen. In de sale, dus die moesten natuurlijk mee! Gelukkig had ik echt witte sneakers nodig 😉

‘S avonds gingen wij naar het boksgala in Assen om mijn personal trainer/prof bokser aan te moedigen in zijn wedstrijd voor de titel “Nederlands kampioen cruiserweight” en dat is gelukt! Hij won na de zevende ronde. Wij zijn trots!

Zondag ochtend hadden wij geen kind en hond, dus doken wij nog snel even het terras op. Wat een knapperd he!

Omdat Giulia-Mae nog sliep bij mijn ouders hadden wij nog een vrij uurtje zonder kind over. Wij gingen poolen.
Spontane dates zijn de beste!

Zondag sloten wij af met een lekkere bbq met de familie. En bij een bbq hoort natuurlijk… IJS!

Leave A Comment

Related Posts