Krijgt Giulia-Mae een broertje of een zusje??? De Gender reveal!

Bij een echo praktijk in Groningen kan je vanaf 13 weken de geslachtsbepaling doen. Wij hebben dit met Giulia-Mae ook laten doen, en na een extra echo controle was ze ervan overtuigd. Een meisje. Voor iedereen die nu hysterisch gaat gillen dat het dan nog te vroeg is voor een geslachtsbepaling : met 17 weken heb ik bij een verloskundigepraktijk een pretecho gehad, en daar zeiden ze dat Giulia-Mae een jongentje zou zijn. Haar kamer was net 1 dag volledig roze geverfd, dus je kan je voorstellen dat wij ons rot schrokken. Gelukkig kon ik snel bij de vrouw terecht die de geslachtsbepaling deed en na opnieuw een check, echt een meisje!

Deze keer besloten we, eigenlijk heel spontaan, dat zowel wij het geslacht niet tijdens de echo te horen zou krijgen, en dat Stefani die mee was het wèl te weten zou krijgen. Zij zou ons dan de juiste confetti kannonnen aangeven ( ik had alles van te voren in beide kleuren al besteld ) en zo zouden wij dezelfde avond zelf het geslacht te weten komen.

Arjo was ervan overtuigd, een zoon. Ik switchte iedere dag van jongen naar meisje, maar dacht op de dag van de echo wel echt dat het een jongentje zou zijn. Giulia-Mae zou een zusje krijgen, daar was ze vrij duidelijk in.

SPANNEND! De foto’s zijn dus geschoten tijdens het moment dat wij het geslacht zelf te weten kwamen…. ben je er klaar voor??

ROZE! GIULIA-MAE KRIJGT EEN ZUSJE!

Of toch niet????

Ook deze keer moest ik terug komen voor een extra controle omdat ze enige twijfels had. We besloten desondanks de kleine (nadrukkelijk benoemd) twijfel om toch de foto’s te maken, anders zou het nog een paar weken duren en tsja, geduld is nou eenmaal niet mijn sterkste kant .. Ze wilde bij Giulia-Mae ook een extra controle echo dus we verwachtten er niet zo veel van…

Het telefoontje dat Arjo twee dagen later kreeg hadden wij dan ook niet bepaald zien aankomen…

“Lief? we krijgen een zoon”

Dat hij mij niet geloofde snap je natuurlijk, want dit zijn typische Chiara grapjes. Maar nee. Geen grap! Wij krijgen een zoon en broertje en wat zijn wij blij en gelukkig! Nouja, nadat met name ik van de schrik was bekomen.. 😉

Leave A Comment

Related Posts