Leukste vaderkado’s online shoppen!

Juni! En die maand staat natuurlijk voor Vaderdag! Vorige week postte ik een blog over een de leukste knutsels voor Vaderdag.. Gemist? Klik dan hier.

Mocht je nou niet dol zijn op knutselen of in tijdnood komen? Thank the internet for online shopping, spreekt de shopkoningin van Nederland.
Hieronder vind je leuke orginele Vaderdag kado’s. Klik op de foto voor de directe link van de webshop. Veel shopplezier 😉

( Bron: www.liefhuis.nl )

Ik vind deze onwijs leuk! hoe gaaf is het om hierop een Vaderdag ontbijtje te serveren! Love it!!

(Bron: www.houtvanappel.nl )

In mijn vorige Vaderdag blog kom je ‘zelfgemaakte’ biertjes tegen, hoe leuk is het om deze erbij te geven!

 

(Bron: www.yoursuprise.com)

Bij Yoursuprise kan je dit super leuke boekje personaliseren met de naam van de papa. Gegarandeerd leesplezier voor vader en kind!

 

( Bron: www.houtvanappel.nl )

Vul deze toffe emmer met schoonmaakproducten en je hebt een onwijs leuk kado! Ook erg leuk voor de opa’s 😉

( Bron: www.elmavanvliet.nl )

Op de website van Elma van Vliet staat het maken, delen en bewaren van herinneringen centraal. Wie mij langer volgt weet dat dat ontzettend belangrijk voor mij is. Daarom ben ik ook zo dol op haar producten! Dit spel is geschikt vanaf 6 jaar. Hier komt hij alvast op de wishlist voor als Giulia-Mae zes jaar wordt, wat gelukkig nog wel even duurt;)

( Bron: www.koosjedesign.nl )

Wauw, hoe gaaf is dit kado!! Verzamel de mooiste foto’s van papa en kind(eren) en je hebt een uniek, speciaal en super persoonlijk kado! Met de code —> VADERDAG betaal je geen verzendkosten, dus hurry!


(Bron: www.makeyourownspirit.nl )

Deze tip kreeg ik van wel een hele hippe moeder (later meer hierover), anyway, hoe leuk is dit! Voor alle papa’s die hun wilde haren nog niet zijn verloren. Op deze website kan je een fles drank voorzien van een persoonlijk etiket. Heel gaaf!

 

Kan jij mijn lijstje nog aanvullen? Laat je tips achter in een reactie, thankyou!(Bron: www.yoursuprise.com)

Leave A Comment

Related Posts