Sabine stelt zich voor.

Sabine met-die-lange-achternaam

Hi! Ik zal me voorstellen. Mijn naam is Sabine en door mijn “gratis” huwelijk met mijn grootste baby heb ik nu drie achternamen.
Ik ben dus die vrouw met die mooie Mediterraans-Nederlandse achternaam. Daarnaast ben ik mama van een peuter puberende diva van 2+ jaar,een hemelkindje die na 9wk toch het sterrenruim verkoos, en zwanger van een heerlijke actieve buikbaby van 25 weken.
Daarnaast heb ik nog een baby – mijn eigen bedrijf. De combi van mama en eigen baas was even zoeken, maar inmiddels loopt alles weer lekker op rolletjes.
Dus nu vond ik het weleens tijd worden het een en ander met jullie te delen. Over de leuke en vooral ook minder leuke momenten, want zeg nou zelf: dragen we niet al te vaak dat mooie-weer masker op Social Media? Tijd voor een realiteitscheck! ;-)Morgen komt mijn eerste blog online, en ik kijk nu al uit naar jullie reacties.

Liefs,
Sabine

Leave A Comment

Related Posts