Win twee paar SOXS naar keuze!

Wie had dat jaren geleden verwacht.. Geitenwollen sokken zijn nowadays helemaal hip! Nu weet je waarschijnlijk direct over welk merk ik het heb.. Yes! SOXS it is!

Foto: Frankie Photography

Als je mij goed kent weet je dat ik voor één ding echt ‘allergisch’ ben, en dat zijn blote voeten. Ver-schrik-ke-lijk. Blote voeten vind ik echt een hel, maar koude blote voeten … veeg mij maar op, niet te doen! Dit prachtige warme paar sokken komt nu met de kou dan ook echt als geroepen..

Behalve dat ze erg mooi zijn, heel erg fijn zitten, is het ook nog eens een 100% eerlijk product, iets wat ik als vegetariër erg belangrijk vind. De wol is van hoog kwaliteit en duurzaam ontwikkeld, en dus zonder dierenleed. Daarnaast kriebelt het niet, niet geheel onbelangrijk.

Foto: Frankie Photography

SOXS zijn verkrijgbaar voor iedereen, zo ook voor baby’s en kinderen. Het leuke aan de baby SOXS is dat je ze zelf antislip kunt maken met het bijgeleverde antislip flesje. Ideaal. Toen Giulia-Mae geboren werd kregen we de grijze variant als kraamkado . Origineel, praktisch en mooi om te zien. Wat wil je nog meer? Lekker twinnen met elkaar en je kind(eren), zo leuk!

Foto: Frankie Photography

Heel erg leuk allemaal Chiara, maar wat heb ik hieraan? Nou, hier komt’ie dus! Jij kan twee paar naar keuze winnen! Wat moet je doen? Ga naar mijn instagram en like mijn win-post, tag minimaal 2 vrienden die niet zonder SOXS door het leven zouden moeten gaan en like het profiel van SOXS. That’s it! Dussss hop naar Instagram, en reageer! Winnaar maak ik 17 februari aanstaande bekend.

Leave A Comment